We propose superior quality A grade FROZEN PORK. Brazil origin. ISO + CE certified factory. Secure procurement. Direct producer, without intermediaries. In our catalogue you can find the full range of frozen pork parts : Back fat, Collar bone in, Cutting back fat, Cutting fat, Ears, Feet fore-hind, Head, Heart, Intestines, Jowl meat skin off, Leaf lard, Leg bone in, Leg boneless, Liver, Loin boneless, Pancreas, Ribs, Shoulder cutting fat, Tails, Tenderloin, Trimming 60/40, Trimming 70/30, Trimming 80/20, Trimming 85/15, Trimming 90/10, Viscera. General product specifications : Clean, No Bad Smell, No Feathers, No Blood, No Chemical Burns, No Black Spot. Shipping details: Shipment method: 40 FT HIGH-Q Refrigerated CONTAINERS -18C - By Sea. Measure: Total Net Weight 27 MT in each 40 feet freezer container with TR Number in each box. Estimated shipping time : 35 to 43 working days Inspection : Pre-shipment sanitary control.
SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL
France
La Panzetta de l'Île de Beauté est de la poitrine de porc qui mature pendant 3 semaines minimum. Chaque pièce pèse environ 350g, pour une longueur de 10cm.
Demander un devisBE2I
France
Découvrez notre carcasse de porc, préparée avec le plus grand soin pour offrir une viande savoureuse et de qualité. Parfait pour les professionnels de la viande et les passionnés de cuisine, notre porc est élevé dans des conditions optimales pour garantir une chair tendre et juteuse. Utilisable pour une multitude de recettes, de la charcuterie aux plats mijotés, la carcasse de porc est un choix de premier ordre. Commandez dès maintenant et profitez de la qualité exceptionnelle de notre viande de porc.
Demander un devisCréez une seule demande et obtenez plusieurs devis de fournisseurs vérifiés.