Achieve creamy consistency and richer flavors in ice-cream by intergrating our dairy powder, ensuring smooth mouthfeel and optimal melt. Castle 1/15 IC is a high suitable substitute for skimmed milk powder. It is particularly well-suited for the production of ice-cream. With its excellent properties and composition, Castle 1/15 offers a reliable solution for achieving the desired texture, flavor and nutritional characteristics in your food products. Castle 2/20 IC is a highly suitable ingredient for producing ice-cream. Its versatility extends to applications in the production of ice-cream, offering a wide range of possibilities for creating delicious and varied dairy-based products. *customization of blends with different % of fat and protein available
I3C+
Tunisie
I3C+ vous présente le lait concentré sucré liquide qui est obtenu suite à une pasteurisation à température élevée de lait tout en ajoutant le saccharose, assurant la conservation du produit. Le lait est généralement concentré par évaporation sous vide jusqu’à une teneur en extrait sec de 20% à 30%. Le lait concentré peut être entier, demiécrémé ou écrémé, sucré ou non sucré, et même aromatisé. Sa conservation longue est d’une durée de 12 à 18 mois.
Demander un devisAH IMP-EXP
France
Vendu par lot de 6 Existe aussi en lait demiécrémée Lactel Professionnel
Demander un devisVALMAX FRANCE
France
Lait écrémé en poudre 1,5%. Expédition en sacs de 25 kg. Expédition depuis l'Ukraine 5-14 jours ouvrables
Demander un devisMILKONAL (GROUPE HAITONAL)
Belgique
Améliorez vos recettes préférées avec la texture riche et crémeuse du lait en poudre rempli de matière grasse. Parfait pour les pâtisseries, les sauces ou les boissons. 28/24 26/20
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